Pasta met garnalen en courgettes van Ristorante Bagni Mane Imperia

Ingrediënten Pasta met garnalen en courgettes van Ristorante Bagni Mane Imperia 

  •  2 mini courgettes
  • 1 lente ui
  • olijfolie
  • 250 gamba’s
  • 250 gram honing tomaatjes
  • verse basilicum
  • Italiaanse kruiden mix aglio, olio, peperoncino
  • 4 ons pasta (linguine nr7)

Bereidingswijze

  1. Schil de courgettes en snijdt ze in plakjes.
  2. Snijdt de uitjes  in ringetjes .
  3. Marineer eerst de courgette en dan de garnalen met een mengsel van olie en  de Italiaanse kruiden, Aglio Oglio en peperoncino.
  4. Grill de courgette en  daarna de garnalen terwijl de pasta kookt.
  5. Giet de pasta af en gooi deze over in een grote koekenpan of wok met een klein beetje olie, vermeng deze dan met de door midden gesneden honing tomaatjes en courgete en garnalen, dit even laten doorstrekken en goed verwarmen, dan de baslicum erdoor en ringetjes lente ui eroverheen.

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate