Wandelen langs de Amalfikust

Deze week gaan we wandelen langs de Amalfikust. Ciao Tutti schreef een blog over “Het pad van de Citroenen” en de uitbreiding daarop “Het pad van de Mieren”. Deze eerste is een mooie wandeling van ongeveer een uur. Het pad van de Mieren heeft iets meer uitdaging. Met uiteraard ook weer onze favoriete huizen in deze regio!

Bron: Ciaotutti

Deze mooie wandeling loopt van Minori naar Maiori. De wandeling duurt ongeveer een uur en is ook op warme dagen, goed te doen. Onderweg zie je, zoals de naam doet vermoeden voornamelijk citroenen afgewisseld met prachtige panorama’s van de kust.

Het pad van de mieren

Als je op zoek bent naar iets meer uitdaging, kun je de wandeling uitbreiden. Met deze wandeling krijg je een kijkje in de geschiedenis van het gebied en het rijke verleden dat je nog op veel plaatsen terug vindt.

Voor de volledige wandeling verwijzen we je graag naar de website van onze favoriete blogger CiaoTutti

Vakantiehuizen en appartementen aan de Amalfikust

Privé villa code Verdi-Rene (Campania/Amalfi, 6727)
Villa (3 slaapkamers) met privé jacuzzi voor 6+2 personen

Deze heerlijke locatie heeft een prachtig uitzicht op zee. Op korte (loop) afstand vindt u diverse plaatsjes met restaurants en winkels. Op het terras van de woning kunt u genieten van een uitzicht op zee. Er is een barbecue en een privé jacuzzi. De slaapkamers zijn gelegen op de beneden verdieping. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het terras. Afstand: Torca 450m

Verdi-Rene

Meer informatie over de Amalfikust?

Zoekt u een vakantiehuis, villa of agriturismo aan de Amalfikust of één van de andere Italiaanse regio’s? Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate