Trouwen in Italië, hoofdpersoon zijn in een Toscaans sprookje!

Trouwen in Italië, hoofdpersoon zijn in een Toscaans sprookje, het kan en het kan ook nog betaalbaar.

Enkele jaren geleden is mijn dochter getrouwd in Italië  en ze kijkt nog steeds terug op heel bijzondere week met vrienden en familie (zie de blog “help mijn dochter trouwt in Italië”)

Willen jullie ook haar ervaring, een ervaring van een kleine groep vrienden en familie, die van jullie de dag de mooiste dag van jullie leven maakt, omdat trouwen in het buitenland vaak een wat intiemer karakter heeft. Dat kan!

Trouwen in Italie
Italian Residence

Ik vond kortgeleden een locatie waar eigenlijk alles kan, van 10 tot 90 personen

Een beeldschoon landgoed in een prachtig stukje Italië bij Lajatico (de streek van Andrea Bocelli), op slechts een klein half uur van de luchthaven van Pisa, met alle faciliteiten op één landgoed van ongeveer 2 x 3 km, dus auto’s zijn niet nodig voor trouwerij, ceremonie en feest.

Trouwen Italie
Landgoed

Eten tijdens de bruiloft

Er is bij de entree van het landgoed een restaurant, dat een paar keer per week open is, maar dat op verzoek ook bij voorbeeld een pizza party kan verzorgen en ook een speenvarken aan het spit zal hier geen probleem zijn.

Trouwen Italie
Italian Residence

Ook hebben we sinds kort een super coole food truck die overal op locatie voor een redelijk bedrag eten op verzoek kan bereiden, dus zou ook dit een goede optie kunnen zijn.

Catering kan ook geregeld worden, onze caretaker ter plaatse is ook de weddingplanner ter plaatse, zij kent de regio, weet de juiste weg en kan werkelijk elke wedding wens regelen, ze heeft al vele mooie bruiloften ter plaatse georganiseerd. Bij haar kun je terecht voor alle zaken die te maken hebben met de invulling van de trouwerij. Je kan aan de hand van jullie budget met haar kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb in 25 jaar veel locaties gezien, maar in mijn optiek is dit een van de mooiste (trouw)locaties, geschikt voor 10 tot 90 personen. Elke villa heeft volledige privacy en een prive zwembad en bij elke villa kunnen we een trouwerij organiseren, er zijn vele combinaties mogelijk: 14 of 20 of 40 personen, alle mogelijkheden zijn hier geen probleem omdat elke villa autonoom en privé is maar op loopafstand en dus gecombineerd kan worden voor elke groep gasten van bij voorbeeld 14 tot 20, of 34, of 40, of 54, of 64, etc. Eigenlijk kan alles hier.

Trouwen op het landgoed

Trouwen zelf is hier helemaal top, in de eigen tuin, of voor de katholieken in de kapel van het prachtige klooster op het landgoed, of voor een civiele trouwerij in het prachtige kasteel van Lari, een juweel van een trouwlocatie in de buurt.

Trouwen Italie
Kapel
Italian Residence

De woningen

Trouw villa met zwembad Italie.
Italian Residence

https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/rona-giola   = 14pers in villa                                        

https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/rona-col  = 20pers in villa

https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/rona-ugi  = 20pers in villa  

https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/rona-hera   = 20 pers in 5 appartementen

https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/rona-nace   =10 pers in 2 appartementen 

Totaal                                                                           = 84 personen

villa trouwen italie
italian residence

Willen jullie de trouwerij van jullie dromen, hier of elders in Italia, laat ons zoeken naar de ideale trouwlocatie. Hebben wij die gevonden, dan brengen wij jullie in contact met onze wedding planner ter plaatse en staat niets een prachtige trouwerij in de weg.

Wil jij trouwen in Italië?

Neem contact met mij op via dit formulier of via mariannemoerdijk@italianresidence.nl .
Geef je wensen aan en ik help graag zoeken naar een prachtige locatie.

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate