Help, mijn dochter gaat trouwen in Italië deel 4

Dit is de 4e en laatste ‘Help mijn dochter gaat trouwen in Italië’, of beter gezegd: ‘Heerlijk mijn dochter is getrouwd in Italië’! Vanwege de enorme voorbereiding, hadden we er vertrouwen in dat het een mooi feestje zou worden. Dat het zo prachtig, sprookjesachtig en een week durend feestje zou worden, dat had niemand durven dromen.

Zaterdag 23 juli arriveerde de familie met 11 volwassenen en 4 kinderen voor een week in de appartementen in: https://www.italianresidence.nl/vakantiehuis-italie/verdi-trer
Alles was zo tot in de puntjes door Cristel en mijzelf voorbereid en doorgesproken met VERDI-TRER, dat Cristel geen enkel bridezilla of stressmomentje gehad heeft en samen met Evert ook de hele week genoten heeft van alle mooie momenten.

Goede afspraken

Met de locatie is vooraf alles besproken met betrekking tot wat er wanneer gegeten zou worden, welke wijn geschonken werd, de aankleding etc. VERDI-TRER heeft alles tot in de finesses uitgevoerd. Er was niets dat niet klopte, niets dat niet smaakte en iedere dag een perfecte service met een glimlach, niets te veel en niets te gek. Ook belangrijk: geen financiële tegenvallers achteraf, Alles liep zoals afgesproken. Wat een top locatie om te trouwen! We hebben ook nog een mooie wijnproeverij gehad op deze heerlijke wijnboerderij met prachtige wijnen. Iedereen heeft genoten van het zwembad en de fantastische Italiaanse keuken en het mooie weer.

Tolk en vervoer

Op woensdag kwamen de 20 vrienden met nog een aantal kinderen van heinde en ver om het feest mee te kunnen vieren. De trouwdag was vastgesteld op donderdag 28 juli. De tolk had alles geregeld bij het Gemeentehuis, dus ook daar waren geen zorgen over. De kapper was al besproken in oktober en heeft 2 dagen voor de trouwerij een proefkapsel en make-up verzorgd. Op de dag van de trouwerij kwam hij op locatie, om in alle rust mijn dochter om te toveren tot de prachtige bruid die de foto’s doen bewijzen.Trouwen in Italiè ceremonie locatie. Laat je bruiloft organiseren door Italian Residence

We hadden een bus geregeld om de hele groep te vervoeren naar het prachtig mooie (zeer warme!) Gemeentehuis van Faenza. Van de ceremonie in Italië moet je niet teveel verwachten, dat is heel formeel en totaal niet persoonlijk. Echter de sfeer van de locatie met schitterende fresco’s en de bordes scene maken dat weer meer dan goed.

4-13925332_1228344430518364_753129411008848430_n

Lunch en tuinfeest

Na de ceremonie was er een heerlijke uitgebreide lunch in de prachtige tuin. In de schaduw van de bomen stonden lange tafels vol met overheerlijk eten. Aan het eind van de middag zijn de bruid en bruidegom met de fotograaf op pad gegaan naar de betoverende Calanchi heuvels, voor een serie mooie foto’s. In de tussentijd konden de gasten een verfrissende duik in het zwembad nemen.10-EC0883

Trouwen in Italië. Laat je bruiloft organiseren door Italian Residence

Trouwen in Italie lunch tuinfeest fingerfood. Laat je bruiloft in Italië organiseren door Italian Residence

Om 20.00 uur begon het tuinfeest met een geweldige band en fingerfood hapjes. We aten o.a. Toscaanse Tonijn tartaar waarvan ik het recept met jullie mag delen.

Er werd tot in de late uurtjes gefeest, met als klein intermezzo het aansnijden van de zeer bijzondere taart. Deze lijkt niet op de taarten zoals we in Nederland gewend zijn, maar was heel lekkerrr!

13 EC1753

Nagenieten

Op vrijdag nog een dagje bij het zwembad chillen, bijpraten en nagenieten met een pizza-pasta lunch en uitgebreid 4-gangen diner. Zaterdag was het tijd om afscheid te nemen en ging iedereen weer zijns weegs.

Het was puur genieten! Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik maar 2 kinderen heb, je zou dit elk jaar willen doen 😉

Wil jij trouwen in Italië?

Neem contact met mij op via dit formulier of via mariannemoerdijk@italianresidence.nl . Geef je wensen aan en ik help graag zoeken naar een prachtige locatie.

6-EC0792

Help mijn dochter gaat trouwen in Italië deel 1
Help mijn dochter gaat trouwen in Italië deel 2
Help mijn dochter gaat trouwen in Italië deel 3

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate