Op zoek naar een vakantiehuis Italië?

Zijn jullie nog op zoek naar een vakantiehuis dit jaar, op een plek waar het weerbericht niet zo deprimerend is.

Mijn tip, denk eens aan Italië, maar ga niet wanhopig op zoek naar een huis dat alles lijkt te hebben. Zonder er genoeg op te letten of de eigenaar/aanbieder wel echt levert wat hij aanbiedt.

Direct boeken bij de eigenaar, een totaal onbekende buitenlander, die je taal niet spreekt?

Of boeken via een tegen de waarheid aanschurend boeking platform, die gouden bergen belooft. Maar waar je, je maar moet afvragen of de prijzen, de info en de foto’s wel kloppen!

Je kunt voor hetzelfde bedrag maar vaak ook zelfs goedkoper, hetzelfde huis bij ons boeken. En dan wel met service en persoonlijk contact.


Boeken via één van de boeking platforms? Die geen warenkennis hebben, gouden bergen bieden, maar niet leveren wat ze beloven. Zelfs foto’s faken via A.I. Die lokprijzen hanteren, die niet kloppen, die heel vaak veel hoger uitkomen dan gepubliceerd.

Deze platforms, die bij een probleem ter plaatse geen gehoor geven. Dat is niet de service die je zoekt bij een vakantiehuis, waar je wilt genieten van je welverdiende rust.

Ik werk zelf veel met zeer ervaren lokale agenten die meer dan betrouwbaar zijn en die de kwaliteit van de huizen elk jaar opnieuw controleren. Die zelf de foto’s maken en deze niet aanpassen met A.I. What you see is what you get. Agenten die over het algemeen Engels spreken en bij calamiteiten buiten kantooruren vaak ook zelfs op zondag nog te bereiken zijn. Ook zijn wij zelf 24/7 per app te bereiken, dus nooit een taalprobleem, of moeite om contact te krijgen bij problemen.
Laat ons jullie droomhuis zoeken wij hebben een enorme database van mooie vakantiehuizen. En helpen heel graag mee een huis te vinden dat precies bij jullie past en aan al jullie wensen voldoet. Wij geven service vooraf, maar tijdens jullie vakantie!

Een selectie van onze vakantiehuizen in Italië

Privé villa code Dream-Infi (Marche)
Vakantievilla (2 slaapkamers) privé zwembad 4 personen 30km zee

Heerlijk vakantievilla met zwembad in de Marche. Het ligt in het hart van het heuvellandschap van Le Marche. De optimale ligging stelt de gasten in staat om te genieten van het rustige platteland en de omliggende natuur. De gasten hebben de beschikking over veel externe leefruimtes waar je heerlijk kunt relaxen en al fresco dineren. Er is een veranda, en mooi zwembad.

Dream-Infi

Privé villa code Luxe-Mina (Toscane)
Villa (4 slaapkamers) met privé zwembad voor 8 personen

Gelegen in de groene gebieden van de Valdichiana omringd door oude middeleeuwse dorpjes staat deze elegante residentie. De villa, die op één verdieping ligt, heeft een elegant en zorgvuldig doordacht ontwerp om de leefbaarheid en functionaliteit te optimaliseren. De kamers, allemaal voorzien van airconditioning, zijn smaakvol ingericht. Met hoogwaardige antieke meubels die harmonieus samengaan met moderne accessoires en prestigieuze wandtapijten.

Luxe-Mina

Vakantiehuis code Inter-Lago (Noordelijke meren)
Vakantiehuis (2 slaapkamers) met gedeeld zwembad voor 5 personen bij Comomeer

Prachtige locatie in het schilderachtige gehucht Lezzeno, slechts 3 km verwijderd van het betoverende centrum van Bellano. Dit comfortabele terrasvormige complex biedt een verheven locatie tegen een schilderachtige helling. Met een majestueus uitzicht op het serene meer, omgeven door weelderige bergen. Het hoogtepunt van deze idyllische plek is het prachtige zwembad van 8 x 3 meter.

Inter-Lago

Privé villa code Luxe-Loci (Umbrië)
Villa (3 slaapkamers) met privé zwembad voor 6 personen

Mooie nieuw villa met oude accenten. De villa heeft twee verdiepingen die intern verbonden zijn door een stenen trap. Onder de portiek bevindt zich de hoofdingang die leidt naar de open woonruimte verlicht door grote ramen, eetkamer met open haard. Beschikbaar voor de villa is een 1600 m² grote tuin, omheind met gaas (ongeveer 1,80 m hoog), met de portiek naast het huis en het prieel, de eerste ingericht met een mooie buitenlounge met rotan stoelen en bank, de tweede met een grote tafel, stoelen en een mobiele barbecue voor al fresco dineren. De vlakke groene grasvlakte wordt slechts onderbroken door het zwembad

Luxe-Loci

Meer informatie over vakantiehuizen in Italië?

Zoekt u een vakantiehuis, villa of agriturismo in Italië. Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate