Restaurant L’Orzio Amsterdam

Restaurant L’Orzio Amsterdam

Graag willen ik jullie laten delen in mijn recent ontdekte, maar per direct, absoluut favoriete Italiaanse restaurant in Nederland, L’Ozio in de Ferdinand Bolstraat 26 in Amsterdam. Verleden week ontdekt bij de proeverij da Gustare in Amsterdam en het was liefde op het eerste gezicht. Zelfs ik ben soms zonder woorden. Wat een absolute top kwaliteit, wat een passie, wat een smaak sensatie. Ik at goed bij Mario in Neck, maar dit is voor mij de vero Cucina Italiana. Als Antipasta kregen we prachtige regionale producten, daarna een ravioli burro salvia die al je dromen waar maakt, gevolgd door een heerlijke cinghiale en het dessert was de zonde meer dan waard. Zoals ik normaal als reisagent bij bezoek in Italië bij zeer bijzondere eet ervaringen aangeef, ‘è come un angelo ha fatto il Giro d’Italia dentro la mia bocca’, ofwel te lekker. Wilt u het Italië gevoel ervaren, dan is mijn aanrader ga in dit trendy Italiaanse restaurant in Amsterdam eten, waar de mama della casa de sterren van de hemel kookt. Bent u van plan uw vakantie in Italië door te brengen, dan is het zeker een aanrader om hier alvast het Italië gevoel te krijgen. Ik kom zeker terug!

Restaurant L'Orzio Amsterdan
Restaurant L’Orzio Amsterdan

 

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate