Nieuwe partner vakantievilla’s Italië

Wij laten met trots weten, dat wij sinds kort een nieuwe samenwerking aan zijn gegaan, met een partner in Italia, die prachtig villa’s aanbiedt. De prijzen starten in het laagseizoen bij € 945,- euro, in het middenseizoen bij € 1.200,- en in het hoogseizoen vanaf € 1.999,-.

Vakantievilla’s met privé zwembad in de heuvels van Toscane. Villa’s met privé zwembad in het groene hart Umbrië. Vakantievilla’s in de regio Lazio niet ver van Rome. Villa’s met privé zwembad aan de kust van de Marche. Vakantievilla’s met privé zwembad in Emilia Romagna. Villa’s met privé zwembad in Puglia de hak van Italië. Vakantievilla’s met privé zwembad op de eilanden Sardinië en Sicilië. Kortom mooi villa’s in vele regio’s van Italië. Alle villa’s zijn van hoge kwaliteit en deze kwaliteit wordt ook regelmatig door onze lokale partners gecontroleerd. Jullie kunnen ons aangeven wat voor type villa jullie zoeken, hoe groot en in welke regio, met welk budget en wij sturen graag binnen 24 uur een mooie selectie.

Klik hier om te zoeken in de database van : Exclusive Italian Villas – Home   

Ook is het mogelijk om zelf door de website te bladeren. U kunt ons een mail te sturen met vragen met betrekking tot een of meer van de huizen. Of een boekingsverzoek in te sturen. Dan maken wij alles in orde en zorgt Italian Residence voor service. Zowel in het voortraject als tijdens de reis gegarandeerd is.

Dus verlekker je aan de prachtige locaties die wij via deze partner aanbieden en zoek je nog een leuk vakantiehuis in Italië voor deze zomer, wacht dan niet langer! Bij vermelding Exclusive bieden wij de boekingskosten aan als last minute cadeau!

Meer informatie over deze luxe vakantievillas?

Zoekt u een vakantiehuis, villa of agriturismo in Italië ? Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate