Marche

Verliefd op de Marche was ik al, maar na dit werkbezoek is dit zeker versterkt. Wat is dit toch een fraai stukje Italië. De regio heeft echt alles. Zoals het middeleeuwse plaatsje Ascoli Piceno waar de tijd stil lijkt te staan en de prachtige stad Urbino. Maar de Marche heeft ook een prachtige kuststrook met schitterende brede, niet al te drukke, zandstranden en leuke plaatsjes zoals San Benedetto in Tronto.

Maar het mooiste is wel de schitterende, afwisselende natuur met prachtige glooiende heuvels en vergezichten, enorme bergen en schitterende natuurparken zoals het Parco Nazionale onder Ascoli Piceno en de Monte Sibilini bergen. Stuk voor stuk plekjes die de moeite waard zijn. Ook is er genoeg te doen in Marche zoals het hele jaar door truffels zoeken (vraag ons naar de mogelijkheden), wandelen en mountainbiken. Maar vooral het eten is er heerlijk, zie ook onze blog deze week voor het recept van Tagliatelle al Ragu di Cinghiale (Pasta met wild zwijn).

Heeft u interesse in de Marche?

Stuur een mail naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl en wij zoeken dan voor jullie een leuke agriturismo of een fraaie vakantie villa.

Bekijk ook zeker onze website www.italianresidence.nl en vraag ons om te helpen met zoeken. Ik heb alle huizen bezocht en kan zeker helpen jullie droomvakantiehuis te vinden in dit fraaie stukje Italië.

Voorbeelden vakantiewoningen en agriturismo’s in de Marche

www.italianresidence.nl marche 2 Vakantiehuis met zwembad Marche via Italië specialist Italian Residencewww.italianresidence.nl marche 4 www.italianresidence.nl marche 5 www.italianresidence.nl marche 6 www.italianresidence.nl marche 7 www.italianresidence.nl marche

Italian Residence: Italië specialist sinds 1996
Verhuur van luxe en betaalbare vakantiehuizen in Italië

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate