Italië Noordelijke merengebied: Gardameer

Zojuist heb ik mijn werkbezoek aan Italië afgerond met de herontdekking van het schitterende Noordelijke merengebied. Het Gardameer met zijn romantische dorpjes, fraaie boulevards en vergezichten over dit schitterende meer. Een heerlijk plekje waar het zelfs half oktober nog uitstekend vertoeven was, met een strak blauwe lucht en 24 graden.

Deze regio, die niet zo ver rijden van Nederland is, biedt voor elk wat wils. Gardaland (het Disney World van Italië) en strandpret voor de kinderen, maar ook is het een paradijs voor de watersporter en een walhalla voor de culinaire genieter. U vindt hier uitstekende restaurants met dito wijnen. Maar ook de natuurliefhebber komt meer dan aan bod. Het gebied is schitterend, heel afwisselend en met veel goed verzorgde dorpjes.

Noordelijke meren

Op slechts enkele kilometers van alle drukte die er in het hoogseizoen heerst, kunt u onze prachtige agriturismo’s en vakantiehuizen vinden. Sommige met prachtig uitzicht over het meer, sommige met heerlijke restaurants op locatie en sommige op loopafstand van het meer. We hebben er zelfs één met een eigen golfbaan! Kortom voor elk wat wils. Interesse in de Noordelijke meren?

Meer informatie over de Noordelijke meren van Italië?

Zoekt u een vakantiehuis, villa of agriturismo in Italië? Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

www.italianresidence.nl garda 2www.italianresidence.nl garda 3www.italianresidence.nl gardawww.italianresidence.nl gardameer 2www.italianresidence.nl gardameer 4

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate