Chiambella con Noce e pinoli

Benodigdheden Chiambella con Noce e pinoli

  • 200ml water
  • 250g basterd suiker
  • 50g citroengras
  • 300g framboos
  • 16 plakjes cake
  • 3-4 el limoncello
  • 3 el fraise de bois
  • 500ml melk
  • 6 eigelen
  • 250ml slagroom

Bereidingswijze

  1. Los de gist op met 60 ml warme melk en 1 eetlepel suiker.
  2. Voeg 50 gram bloem toe en laat 15 minuten rijzen.
  3. Meng de rest van de bloem met een snufje zout, eieren, eierdooiers en boter.
  4. Voeg 50 gram suiker en de citroenschil toe. Kneed het deeg met de gist en giet de resterende warme melk erdoor en kneed tot een bal en laat 1 uur rijzen
  5. Meng de appels, geschild en gesneden, met de walnoten, paneermeel en de rest van de suiker en de spijs goed door elkaar.
  6. Rol het gerezen deeg op een vel bakpapier, leg de vulling erop,
  7. Laten weer rusten gedurende 1 uur, voeg de pijnboompitten toe en bak op 200 graden gedurende.

Print hier het recept

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate