Spaghetti met pesto en knoflookgarnalen

Benodigdheden Spaghetti met pesto en knoflookgarnalen

  • 350 gram Linguine nr 7 ( Pasta di Cecco)
  • 150 gram goede pesto
  • 150 gr honing tomaatjes
  • olie
  • pecorino kaas
  • 250 gram scampi
  • Italiaanse kruiden
  • zout en peper naar smaak
  • een handje verse, gesneden basilicum.

Bereidingswijze

Marineer de scampi’s in knoflook olie met pittige Italiaanse kruiden. Kook de pasta en wok de scampi’s met de marinade in een wok gaar, giet ondertussen de pasta af en doe deze in de wok. Schep hierbij de pesto en de honing tomaatjes en roer het goed door, wil je het wat smeuïger hebben, kun je eventueel een beetje kookwater toevoegen.. Strooi er eventueel nog wat basilicum en geraspte pecorino snippers over heen.

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate