Salade met dadels en geitenkaas

Benodigdheden Salade met dadels en geitenkaas

  • 250 gr dadels
  • 8 el mooi groene olijfolie
  • 75 gr ontbijtspek
  • 2 sneetjes zuurdesembrood, in stukjes gescheurd
  • 150 gr friseesalade
  • 40 gr zonnebloempitten
  • 100 gr verse geitenkaas
  • 4 el notenolie
  • 1 el wittewijnazijn

Bereidingswijze

Steek de BBQ ruim 30 min. van tevoren aan.Schep in een kom de kool, venkel en wortel door elkaar. Voeg de zure room, mayonaise, wasabi en wat zeezout en versgemalen peper toe. Schep alles goed door elkaar en zet tot gebruik in de koelkast.

Gril de worstjes 8-10 min. op de barbecue, onder af en toe keren, tot ze gaar en goudbruin zijn.

Meng intussen de honing, mosterd en knoflook in een kom. Bestrijk de worstjes als ze bijna gaar zijn hiermee. Gril ze nog even tot ze karamelliseren. Haal de worstjes van de barbecue en laat ze enigszins afkoelen.Spreid de repen tortillawraps uit op je werkvlak. Verdeel de worstjes en koolsla erover en rol ze op. Serveer ze warm of op kamertemperatuur.

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate