Prachtige vergezichten van de Amalfi kust

Een van mijn meest favoriete plekjes, vanwege het weer vooral in voor- en najaar, is de Amalfi kust met zijn prachtige vergezichten.

Door de zeer bijzondere zonsondergangen en prachtige tegen de heuvels aangeplakte plaatsjes is dit gebied absoluut een bezoek waard. Vergeet ook niet als u in de regio bent om het  bijzondere Pompeï te bezoeken en ook Napels is een bezoek waard. Natuurschoon in overvloed, zeker als u ook met de boot naar Capri gaat.

Transavia heeft een directe vlucht naar Napels. Mijn favoriete locatie is de LOS-GODI, een heerlijke plek, waar u voor een klein prijsje groots kunt genieten. In dit gebied kunt u ook heerlijk eten. Denk aan Napels, de bakermat van de pizza’s. Maar ook in Massa Lubrense en Sorrento zijn bijzonder veel heerlijke restaurantjes.

Limoncello

Van een oude man met een grote citroenboomgaard, leerde mijn man een heerlijke limoncello te maken, waar je vrienden mee maakt. De beste citroenen uit heel Italië komen namelijk uit dit gebied, zie het recept

Meer informatie over de Amalfi kust?

Zoekt u een vakantiehuis, villa of agriturismo aan de Amalfi kust in Italië? Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate