Kookworkshops Toscane: leer koken in Florence of Siena

Kookworkshop in de regio Florence door Letizia

image005Toscane is bekend om zijn geweldige culinaire traditie, sommige van de meest bekende en best bewaarde culinaire geheimen komen hier vandaan. 

Italiaans/Toscaans leren koken is dan ook een unieke maar vooral fun ervaring, die tijdens uw vakantie gerealiseerd kan worden. Italian Residence helpt u graag bij het vinden van uw ideale kookcursus/workshop in Italië.

Mrs. Letizia, een in de regio Florence fameuze kok, helpt u graag de geheimen van de Toscaanse keuken te ontrafelen als u in de regio Florence verblijft.

Van vele makkelijke recepten, voor het maken van eenLeren koken goede verse pasta of een heerlijk Toscaans brood, tot moeilijke gerechten.

Ook haar nagerechten are to die for, als u deze chocolade cake maakt voor uw geliefde, blijft hij eeuwig trouw. Dit recept vindt u vertaald bij de nagerechten op onze blog.

 

 

Kookworkshop in de regio Siena door Lorenza 

image006

Lorenza  maakt prachtige gerechten met simpele ingrediënten. De filosofie van haar moeder: gebruik je ogen, je neus en je handen, werk met passie dan heb je
geen kookboek nodig. Haar specialiteiten zijn o.a. de Scottiglia en Cacciucco of Piombino.

Vroeger werd er gekookt volgens het seizoen, tegenwoordig is dit niet meer nodig. U leert van haar alles te gebruiken, de Italianen houden namelijk niet van weggooien!

Ook leren we een smakelijke en gezonde pizza te maken, vergis je niet een goede pizza vergt ook skills.

Meer informatie over koken in Italië?

Kijk op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate