Het beste van Italië

Wat heb ik toch heerlijk werk! Buiten de fantastische zakenreizen en bijzondere workshops over Italiaanse Regio’s, bezoek ik ook alle beurzen die betrekking hebben op het mooie Italië. Dit doe ik om bij te blijven en mijn klanten adequate informatie te kunnen verstrekken. Op 8 en 9 november bezocht ik het beste van Italië, een geweldige en zeer goed georganiseerde lifestyle beurs met veel stands vol met al het moois dat Italië te bieden heeft.

Ik was het meest onder de indruk van PARADIJSHOF, een prachtig bedrijf die de oude Romeinse keuken doet herleven door het bereiden van prachtige fusions pasta’s zoals hele mooie curries, hibiscussaus, chililimoncellosaus, de een nog lekkerder dan de ander. Vele goede restaurants gebruiken hun producten om gerechten op te pimpen, maar ook voor de hobby kok die out of de box denkt een absolute aanrader!

Bij DE MICROSCOOP dronken we heerlijke wijnen, waaronder een lekkere prosecco in een schitterende, zeer trendy fles verkrijgbaar in vele fraaie kleuren. Bij de PASSERIE kocht ik een heerlijke, verse witte truffel waar ik pasta al tartuffo van heb gemaakt. Het recept hiervoor is te zien op onze kookblog: www.desmaakvanitalianresidence.nl.

Ook ontmoette ik een bijzonder aardig stel, dat bezig is om met veel zorg en passie een prachtige vakantielocatie te realiseren in het zuiden van Piemonte. Ik ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst een Italian Residence topper gaat worden! Deze locatie is te boeken vanaf het voorjaar 2016.

Er waren ook nog vele andere prachtige bedrijven, bruidsmodeshows, kookworkshops en wijnproeverijen. Zoals jullie zien was het geen straf om hier naar toe te moeten. Mijn aanrader: houd deze winterfair in de gaten

DSC_4

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate