Courgettebloemen met saffraan pasta

Benodigdheden Courgettebloemen met saffraan pasta

  • 8 stuks courgettebloemen
  • 1 hele courgette
  • 4 saucijzen van vel ontdaan
  • 1 zakje saffraan
  • 1 pakje Italiaanse kook room
  • 300 gram spaghetti
  • 4 el paneermeel
  • 2 klontjes boter
  • 1 snufje peper en zout
  • 1 tl misto picante of aglio-olio-peperoncino

Bereidingswijze

  1. Saucijs gehakt in een pan zonder boter rul bakken met Italiaanse kruiden.
  2. Courgette in blokjes in een beetje olijfolie goudgeel bakken.
  3. De 8 courgettebloemen vullen met het saucijs gehakt, bedekken met paneermeel en klontjes boter, 20 minuten op 170 graden in de oven.
  4. Intussen pasta koken in ruim water.
  5. Giet de pasta weer terug in de pan meng er de Italiaanse kook room door, met saffraan en de tl Italiaanse pittige kruiden en de blokjes courgette. Serveer met de courgette bloemen.

Print hier het recept

Buon appetito!

Marianne, Italian Residence

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate