Italian Residence sponsort Amsterdamse Bosgolf

Italian Residence sponsort in 2019 het Amsterdamse bos golf toernooi op 2 juli in het Amsterdamse bos. De opbrengst is geheel ten behoeve van de Hersenbank

Dankzij het zeer genereuze aanbod van een van de fraaiste villa’s in ons aanbod, Borgo Gaia Sabina op 45 minuten ten noorden van Rome, kunnen wij voor het jaar 2019 deze mooie kavel aanbieden voor de veiling t.b.v. het goede doel. Een bijzonder en uniek evenement, dat plaats vindt in het Amsterdamse bos op dinsdag 2 juli en al voor het 9e jaar georganiseerd wordt door Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn.

Bosgolf

Het unieke bos golf toernooi wordt gehouden in het Amsterdamse bos, dat voor die dag is omgetoverd tot een prachtige 18 holes golfbaan, de opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan de Hersenbank.

Geïnteresseerden kunnen zich als ze snel zijn nog opgeven voor een flight op www.amsterdamsebosgolf.nl , een unieke mogelijkheid om op een heel bijzondere locatie een prachtige golfervaring te delen met je vrienden of zakenrelaties, terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. Op de 19e hole wordt ter afsluiting een diner aangeboden aan de deelnemers en is er voor een ieder de mogelijkheid deel te nemen aan de veiling voor het goede doel.

Het goede doel

De Hersenbank, die met de opbrengst een speciaal onderzoek kan financieren om oorzaken en oplossingen te vinden voor neurologische en psychiatrische hersen ziekten, zoals o.a. Parkinson en dementie

De kavel voor de veilig: Borgo Gaia Sabina

Aangeboden wordt het 6 persoons appartement voor een week in het laagseizoen  (voor 15-06 en na 01-09, buiten de schoolvakanties)

Woorden schieten te kort bij het omschrijven van deze droom van een vakantiehuis tussen de wijn- en olijfgaarden, 45 minuten boven Rome.

Borgo Gaia Sabina bestaat uit een prachtige verzorgde panoramisch gelegen villa, waarin een prachtig 6 persoons appartement  met eigen ingang en privé terras, woonkamer, keuken en 3 slaapkamers met een badkamer. De villa ligt in een schitterende tuin met panoramisch gelegen infinity pool.

Borgo Gaia Sabina is een plek om nooit meer weg te gaan, hier zal zelfs de meest verwende vakantieganger niets te kort komen. Om het hun gasten aan niets te laten ontbreken wordt er in overleg door de Nederlandse eigenaren (tegen betaling) gezorgd voor een goed gevulde koelkast en/of een maaltijd bij aankomst. Ook wordt er met liefde een reservering gemaakt bij één van de (top) restaurants in de nabije omgeving en zijn er mogelijkheden om een kok in te huren of ter plekke kookworkshops te volgen en kan er een professionele massage worden geboekt.

Het prachtige overflow zwembad is aangelegd op een panoramische plek met uitzicht op de Monte Soratte. Het zoutwaterbad meet zeven bij twaalf meter en wordt gecompleteerd door een zwembadhuisje met toilet en kitchenette en meerdere terrassen. Bovendien kunnen gasten ook hier gebruik maken van draadloos internet.

Golfen in de buurt in ook geen probleem op de mooie golfbaan van Rieti: https://www.golfclubrieti.com/

Voor meer vakantiehuizen kijkt u op www.italianresidence.nl of stuur een mail met uw wensen naar mariannemoerdijk@italianresidence.nl

  • [print-me target="div.post-content" title="Print"]
  • Comments are closed.

    Navigate